Flink gutt!

Først må jeg si. Tusen millioner takk for alle de fine kommentarene og støtten dere har vist oss i denne vanskelige tiden. Det betyr så mye for oss alle. Jeg har jo fått enorm respons, og synes det er morro å få tilbakemeldinger på at det er bra skrevet.
 

Det som har skjedd med Daniel er jo helt grusomt. Ingen barn (eller noen andre for den saks skyld) skulle trenge å oppleve noe sånt. Det er bare så utrolig urettferdig og feil at jeg kan ikke få sakt det nok. Fortsatt er det stunder hvor jeg tenker, "Har alt dette vært en drøm?", og "Har dette virkelig skjedd?". Men det har det altså, og vi har faktisk ikke annet valg enn å takle det.

 

Daniel er altså våken, og av respirator. Det skjedde forrige helg. Det har gått over all forventing! Han er så utrolig flink. Jeg kan med hånden på hjertet si at han er en helt! Det sier jeg til han også. Han er en liten superhelt. Når jeg sier det så bare smiler han sitt skjønne sjarmerende smil.

Her er det fremgang fra dag til dag. Han var veldig lei seg de første par dagene han var våken. Først gråt han høylytt. Så var det en liten periode som han bare lå der, helt stille, mens tårene rant. Det gikk skikkelig inn på meg.

Men etter et par dager etter at han ble flyttet fra barneintensiven, så begynte ting å bli bedre. Han kvikner til mer for hver dag som går. Det er trening 2 ganger om dagen med fysioterapaut. Bare på disse få dagene har styrken i kroppen hans blitt mye bedre. Men han har enda en lang vei å gå.

Han har jo veldig nedsatt beveglighet i høyre side av kroppen, men det har kommet seg VELDIG. Men har ikke veldig god koordinasjon på venstre side heller akkurat nå.

Det er jo høyre legg som er amputert, men han løfter gipsen sin høyt i lufta for å vise hvor sterk han er. Da ser han på oss å smiler stolt. Han klarer også å løfte høyre arm mer og mer hele tiden. Det er så gøy å se.

Han smiler MYE. Det er hans måte å si ja på. Når han mener nei så rister han på hodet. For han kan jo ikke prate. Men sånn som det er så ser det ut til at han kan lære det igjen. Håper vi. Han forstår jo alt vi sier, og virker egentlig veldig som seg selv personlighetsmessig.

 

Han spiser godt! Spiser masse is, drikker sjokolademelk, brødskiver og most middag. Er så gøy å se ansiktet hans lyser opp når vi spør om han vil ha is. DA vet vi at han skjønner hva vi mener, hehe.

Dagene våre er fylt av å lese for Daniel, og prate med han. Vi prater om hva som har skjedd, om ting vi har gjort sammen før, om familie og om ting vi har planer om å gjøre sammen med han. Han har også fått låne en bærbar dvd-spiller, så han ser en del på filmer som han liker.

 

Nå er vi spente på hva som skjer fremover, og prøver å få tak i en god logoped. Viktig å komme i gang med planlegging tidlig, selv om logoped ikke kan gjøre så mye med en gang.

 

Igjen, tusen takk for all støtte!

27 kommentarer

slankerinna

20.09.2013 kl.01:14

For en forferdelig opplevelse!! kom tilfeldig over innleggene dine og sitter og gåter her jeg leser, å oppleve noe slikt er helt innsides, og så skummelt! Sønnen min har selv slitt med ørebetennelser og halsbetennelser og i perioder vært veldig slapp.Aldri i min villeste fantasi kunne jeg tenkt at noe slikt som dere nå opplever kan skje. Det er godt at han har våknet og forstår hva dere sier.For en nydelig gutt dere har, minner meg veldig om min lille gode sønn på 5 år. Tenker på dere og ønsker dere alt godt videre. Kjenner jeg må ned og klemme barna mine nå.. De er så dyrebare, når man elsker barna sine så er det ikke den ting en ikke ville gjort eller gått gjennom for dem.

Malys Krok

20.09.2013 kl.09:39

Gleder meg med dere, over at Daniel forstår når dere prater til, og med han! Ikke rart at det går inn på deg når han gråte, men sannelig er du god til å se lyspunktene også!

Uforståelig at dette skal skje, ja, men sykdom rammer når en minst venter det. Hilsen en fremmed dame som fortsatt vil be for Daniel og hans familie! En skjønn gutt dere har! -Margit-

Margrethe

20.09.2013 kl.10:10

For en strek og tøff liten gutt! Han har virkelig stått på. Og ikke minst dere som også må gjennomgå denne prosessen, dere er STREKE! God bedring videre, all respekt til dere<3

Stina

20.09.2013 kl.14:56

For en liten tøffing!! Har en gutt på samme alder selv. Både jeg og samboer gråt da vi leste om alt hjerteknuseren deres måtte gjennom. Fortsatt GOD bedring! !!

Mette

20.09.2013 kl.17:56

Nå var det godt å lese oppdateringen din:) Har vært inne hver dag og sett etter at jeg snublet over det første innlegget ditt! Hils den lille superhelten og si at vi heier på han!! Vi heier på dere alle! Håper dere får mer svar på hva som utløste det hele!

Linn

21.09.2013 kl.16:08

Trenger ikke Marvelsuperhelter når det bor en ekte superhelt i gutten deres! Jeg følger med her og før jeg har lest alt i et innlegg, kjenner jeg at øynene blir tårevåte. Det river godt innvendig å se for meg gutten deres som er så lei seg (men så positivt at han finner frem smilet også!). Jeg har en gutt selv, 3 1/2 år, så jeg tenker stille i mitt sinn, hva hvis det var min gutt.

Det virker som det bor en stor styrke i deg, i familien din. Ta godt vare på hverandre og styrk dere enda mer, dag for dag.

De beste ønsker til Daniel, deg og familien!

22.09.2013 kl.10:19

De er så sterke, flotte og flinke alle saman. Eg blir så imponert. Lykke til framover. Skal fortsette å be for superhelten din:-)

Liss-Katrin

22.09.2013 kl.11:26

Det e så uvirkelig det som har skjedd med godgutten dokkers. Kan ikke engang tenke mæ kordan det har vært for dokker. For en helt! Nu håpe æ han lære sæ å prate. Så blir alt nesten helt som før :) stor styrkeklem for tida videre <3

AMALIE

24.09.2013 kl.20:54

Godt å høre att det går bedre : ) lykke til videre :)

Anette

25.09.2013 kl.09:35

Heisann!

For en sterk historie og for en utrolig tøff gutt! Kjenner tårene presse på her jeg sitter, kan ikke forestille meg hvordan denne tiden har vært for dere.

Jeg forsøker å komme i kontakt med deg, men finner ingen mailadresse. Kan du sende meg en mail?

Mette Holten

26.09.2013 kl.20:07

Sterk historie, og så bra skevet av deg. Dere har en utrolig sterk og modig gutt!! Lykke til videre :)

Trine

29.09.2013 kl.12:19

Hei!

Det stikker dypt i hjertet å lese erfaringene deres. Grusomt at noe så forferdelig skal hende små barn!

Jeg hørte om deg via Renate H, og måtte bare skrive til deg. Jeg er 25, og samboeren min har hatt tre hjerneslag,-blodpropp, nå rett over jul. Det har vært de jævligste månedene jeg kan tenke meg! Blodproppen satt ved hjernestammen, og min kjære mistet også blant annet språket. Helt fullstendig borte, men nå 9 mnd etterpå, snakker han veldig mye bedre og det blir bare bedre og bedre. Litt monotont enda, og han snakker ikke like fort som han gjorde før slaget, men det kommer seg :-) ikke mist håpet, det VIL bli bedre!! Barn har jo en unik evne til å lære.

Vet ikke hvor i landet dere bor, men vi bor i Sandefjord og logopeden til min kjære heter Veronica Jacobsen. Hun kan jeg anbefale på det sterkeste! Hun går for å være en av landets beste logopeder. Ta gjerne kontakt med meg på fb om du lurer på noe - Renate(mamma til Lucas) vet hvem jeg er :-)

Ønsker dere all lykke til- gode tanker sendes deres vei!

Varme klemmer

29.09.2013 kl.21:32

Vet nesten ikke hva jeg skal skrive... men føler for å legge igjen noen varme tanker til dere! For en liten helt og ikke minst tøffe foreldre, kan ikke tenke meg en gang hvordan det er å oppleve noe lignende.

Mange varme tanker sendes over!!

Mette

30.09.2013 kl.13:54

Hvordan går det med dere? :)

Mette

01.10.2013 kl.10:18

Så glad for dere :) Nydelige lille Daniel. Han er sterk og så flink dom holder motet oppe :)

Forferdelig att dere skulle oppleve dette. Som du sier, ingen burde oppleve noe sånt, ihvertfall ikkje ett lite barn. Men det viktigeste er, han lever !:) Språket kommer nok igjen:)

Tenker på dere hele tiden. Det vet du <3

Goklem fra Mette, Liam og Emine <3

Fan og Rannveig

02.10.2013 kl.12:47

¡Qué experiencia tan terrible! Vine al azar a través de sus mensajes y abdominales y acertijos aquí que he leído, de experimentar tal cosa es totalmente interior, y tanto miedo! Mi hijo incluso ha llevado a las infecciones de oído y la inflamación de la garganta y, a veces sido muy slapp.Aldri en mi imaginación más salvaje podría haber pensado que algo así como que ahora experimenta puede pasar. Es bueno que se ha despertado y entender lo que sier.For un muchacho encantador que tiene, me recuerda muy poco de mi gran hijo de 5 años. Pensando en usted y que le desea todo lo mejor en. ¿Es necesario tomar medidas drásticas y mis hijos ahora .. Son tan preciosos, cuando el amor a sus hijos por lo que no son las cosas que uno no realizado o se han ido a través de ellos.

Maria

02.10.2013 kl.17:51

Heisann!!! Jeg vil bare starte med si at denne siden er til sykt stor inspirasjon for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de flinkeste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

Marie

03.10.2013 kl.21:07

Hallo!!! Før jeg sier noe annet fortelle deg at siden din er til sykt stor glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de viktigste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

03.10.2013 kl.21:35

Marie over her.Skriver du samme kommentar på alle sine blogger eller??

Katrine

04.10.2013 kl.13:33

Halla! Jeg vil bare starte meed fortellle deg at dennne siden er til veldig veldig veldig stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de fineste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være vennlig å dele den på bloggen?? ;P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du oppdaterer enormt masse fremover!!

Katrine

04.10.2013 kl.15:04

Halloi!!!! Jeg vil helt til å begynne meed fortellle deg at blogggen din er til kjempe stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de vakreste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være vennlig å dele den på bloggen? ;-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger enormt ofte fremover!!!!

Lise

04.10.2013 kl.23:25

Hallo! Jeg vil helt til å begynne meed si at blogggen din er til mega stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de fineste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være vennlig å dele den på bloggen? ;-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger mega ofte fremover!!!

Line

05.10.2013 kl.10:36

Heisan!!!!! Før jeg sier noe annnet si at dennne bloggen er til sykt stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de søteste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være kul å dele den på bloggen??? ;D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du blogger drit ofte fremover!!

Grete

05.10.2013 kl.15:38

Hei!! Jeg vil bare starte meed fortellle deg at dennne bloggen er til kjempe stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de flinkeste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være mega snill å dele den på bloggen??? ;D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du oppdaterer enormt masse fremover!!!!

Birgith

05.10.2013 kl.18:29

Halloi!! Jeg må bare starte med fortellle deg at siden din er til veldig veldig veldig stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de fineste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være kul å dele den på bloggen? ;D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du oppdaterer mega masse fremover!!

Helene

06.10.2013 kl.09:12

Yo!!!!! Jeg er nesten blitt fast leser blogggen din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Sorry for det. Det har egentlig ikke vært noen good grunn til at jeg ikke har komentert før, så jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke ha gjort det før. Fordi denne bloggen er skikkelig flott, og du fortjener å få all komplimanger du kan få for denne blogen! Dette er faktisk en av de beste blogggene på Bloggg etter min mening og den er dønn sannferdig. Jeg blir nesten helt sjalu av å lesa denne blogggen og jeg skulle av og til ønske at det var min blog!!!!! Hehehe! Jeg brukte å blogge før, men jeg stoppet å bloge fordi jeg fikk så mange frekke kommentarer fra drit stygge personer. Om du får frekke kommentarer fra drit slemme personer, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de stygge. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en quiz som kommentarlink jeg akkurat har testet ut. Det er sånn at du kan vinnne en premie om du svarer på noen sprsml. Det er utrolig koselig å være med på synes jeg, fordi noen ganger har man flaks å da vinner man. En gang var jeg heldig i et skolelotteri. Det var utrolig kjekt. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i konkurransen. Keep bloggin!

Amalie

10.10.2013 kl.01:27

Hallo!! Alt bra? Jeg må bare starte med en ting at denne nettsiden er den feteste nettsiden på hela denne siden, hundre prosent ærlig! Jeg beklager at jeg ikke har skrevet kommentar de andre gangene jeg har vært her men noken gungar så er jeg bare lit søvnig så ender man opp med å glemme det. I mine øyne er det nemlig sinnsykt munge slemme som skriver og komenterer. Jeg har nemlig selv fått sleme kommenterer før da jeg hadde webside. Det var veldig ubehagelig. Jeg håper veldig at du ike får noen uhøflige kommenterer og at du får utrolig mange flere vakre komentarer. Fordi jeg har lagt ned blogg tennkte jeg at jeg skulle poste ein link til en konkuranse som jeg akkurat har meldt meg påsignert opp påblitt med pådeltatt på. Premien er et gave kort. Jeg håper veldig at jeg vinner, men hellet med meg så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært gøy om du deltok!

En sykepleier

30.10.2013 kl.08:12

Åh, for en liten helt. <3 Lille venn. Tenk at du må har måttet ha det så vondt! Det skjærer rett i mammahjertet, og sykepleiehjertet. Det er ikke meningen alt slikt skal skje med små...

(Legger deg til som venn, og så velger du selv om du ønsker å godta.)

Stor klem <3

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
22 år gammel mor til to herlige unger. For kontakt: unnisolheimandersson@hotmail.comhits