Godt nyttår fra Daniel!

Hei alle sammen :)

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her. Det har liksom gått i ett den siste tiden. Men jeg kan si så mye som at det går kjempe bra. Daniel er hjemme, og har vært det siden midten av november :)

Han har hatt mye fremgang. Han er helt fri for sopp, og infeksjoner. Han fikk protesen sin, og den har han hatt i ca 1.5 måneder nå, og han er kjempe flink. Gjett hva? Han går som bare det, OG løper. Hoppe klarer han også.

Koordinasjonen og balansen er ikke på topp, men det bedrer seg det også. Her om dagen var vi i butikken i hvertfall 30 min, og da løp han rundt stort sett hele tiden, uten å bli bært eller sitte. DET er imponerende.

Språket kommer seg det også. Han har veldig mange grunnleggende ord, som "hei", "der", "se", "jeg", "meg", "den", "og", og flere andre. De siste ordene han har lært å si er "mamma", "han", "takk" og "pappa". Han er såå flink. Disse ordene jeg har nevnt nå er ord som han kan gjenta hvis vi spør. Men han har også sakt mye som er litt spontant, men det vil han ikke si igjen. Kanskje han er redd for å prøve og feile, eller kanskje han bare ikke vet hvordan han gjorde det. Uansett, så er han utrolig flink. Han er virkelig et forbilde.

OG i går, den 31.12.13 ble Daniel 4 år! Er så utrolig glad for at han fikk oppleve den dagen. Jeg var jo såå redd for at han ikke skulle få fylle 4 år. Men det fikk han altså. Og mange mange mange flere bursdager blir det :)

 

Det eneste nå er at han har sår på leggen og på armen som ikke vil gro. Så på mandag skal han få hudtransplantasjon. Gruer meg jo litt. Han kommer ikke til å like det i det hele tatt. Han trodde vell at han var ferdig med narkose nå.

 

Her er noen bilder fra den siste tiden :)

 



Nettopp kommet hjem fra sykehuset :)

 


Før snøen forsvant :)

 


Daniel og Isabell pynter juletreet :)

 

Baker pepperkaker :)

7 kommentarer

Emma

01.01.2014 kl.20:18

Så deilig at han kommer seg! Måtte 2014 bli Daniels år!

Ellen Ødegaard

01.01.2014 kl.21:04

Gratulerer til 4-åringen. Tøffe tak for en liten stor gutt. Lykke til videre. Flott med en oppdatering. Godt nyttår til hele familien

sissel hagen

01.01.2014 kl.21:20

Er så glad på deres vegne at det går bra med den flotte gutten deres <3 Så flott at han kunne være sammen med dere i julen og at fikk feire sin 4 års dag HURRA ;) Måtte 2014 bli ett flott år for dere alle <3 Ønsker dere ett GODT og LYKKELIG NYTT ÅR <3 Ett ekstra hurra for deres lille fighter <3

Malys Krok

01.01.2014 kl.21:52

ÅÅÅÅ Så glad jeg er for å høre dette! Så fantastisk flott!

Du kan tro jeg har ventet på å høre nytt om den flotte gutten!

Gratulerer så mye med 4 års dagen!

Håper sårene gror så han slipper mer nå.Den" fremmede damen" vil be om det!

-Margit-

Mette

01.01.2014 kl.21:56

Det gjør meg så utrulig glad å høre dette ! Dette var en kjempe flott nyhet på det nye året. Fantastisk !! Dere er så flinke alle sammen, spesielt Daniel ! Gratulerer så mye med overstått dag til den nydelige gutten :D

Håper sårene gror fort, og alt går kjempe bra for dere :) Ønsker dere alt godt !!

Klem

Ellen S Grønlund

17.01.2014 kl.16:32

Gratulere så mye med fire års dagen :). Du er kjempe strek stå på Daniel. Ha et riktig godt nyttår til dere alle, håper åre 2014 blir et godt år for dere <3 :)

jeanett

24.01.2014 kl.21:08

Blir så glad og rørt av å lese dette :) for en nydelig liten gutt! Ble så glad for at alt går rette veien for dere :)

:)

18.03.2014 kl.11:49

Gråter og gråter når jeg leser historien deres :'( Livet er skjørt!

Skriv en ny kommentar







★ legg meg til som venn
22 år gammel mor til to herlige unger. For kontakt: unnisolheimandersson@hotmail.com































hits