Liten operasjon i morgen

Daniel skal på sykehuset i morgen for å få hudtransplantasjon. Han har to relativt store (ikke i forhold til hvor store de var) sår. Et på venstre underarm og et under venstre legg. Ingen av de vil gro. Trolig pga noe som kalles for "hypergranulasjon". Det er når det blir for mye vev, og selve såret blir en  klump som står ut. Det er ikke farlig (såvidt jeg har blitt fortalt), og han skal jo få hudtransplantasjon i morgen, så kanskje de gjør noe med det også da.

Men uansett, det skal bli godt for han å bade igjen. Han har dusja noen få ganger siden september.

 

Pga. dette med operasjonen så kan han ikke ta de blodfortynnende pillene sine dagene før. Så siden fredag har jeg satt sprøyter på han med noe annet som er trygt. Har aldri satt sprøyter på noen før. Ikke meg selv engang. Men det går kjempe fint.

Jeg skal jo søke meg inn på sykepleien etterhvert (jeg vil bli jordmor), så da er det jo kjekt at jeg har litt personlig erfaring fra sår-stell, sette sprøyter, og generelt mye av det sykepleierne driver med. Etter alle de ukene på sykehus så får man jo med seg litt.

 

Nå skal jeg snart legge meg, for vi må opp tidlig. Må møte på sykehuset kl 7(!!).

 
Godt nyttår fra Daniel!

Hei alle sammen :)

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her. Det har liksom gått i ett den siste tiden. Men jeg kan si så mye som at det går kjempe bra. Daniel er hjemme, og har vært det siden midten av november :)

Han har hatt mye fremgang. Han er helt fri for sopp, og infeksjoner. Han fikk protesen sin, og den har han hatt i ca 1.5 måneder nå, og han er kjempe flink. Gjett hva? Han går som bare det, OG løper. Hoppe klarer han også.

Koordinasjonen og balansen er ikke på topp, men det bedrer seg det også. Her om dagen var vi i butikken i hvertfall 30 min, og da løp han rundt stort sett hele tiden, uten å bli bært eller sitte. DET er imponerende.

Språket kommer seg det også. Han har veldig mange grunnleggende ord, som "hei", "der", "se", "jeg", "meg", "den", "og", og flere andre. De siste ordene han har lært å si er "mamma", "han", "takk" og "pappa". Han er såå flink. Disse ordene jeg har nevnt nå er ord som han kan gjenta hvis vi spør. Men han har også sakt mye som er litt spontant, men det vil han ikke si igjen. Kanskje han er redd for å prøve og feile, eller kanskje han bare ikke vet hvordan han gjorde det. Uansett, så er han utrolig flink. Han er virkelig et forbilde.

OG i går, den 31.12.13 ble Daniel 4 år! Er så utrolig glad for at han fikk oppleve den dagen. Jeg var jo såå redd for at han ikke skulle få fylle 4 år. Men det fikk han altså. Og mange mange mange flere bursdager blir det :)

 

Det eneste nå er at han har sår på leggen og på armen som ikke vil gro. Så på mandag skal han få hudtransplantasjon. Gruer meg jo litt. Han kommer ikke til å like det i det hele tatt. Han trodde vell at han var ferdig med narkose nå.

 

Her er noen bilder fra den siste tiden :)

 Nettopp kommet hjem fra sykehuset :)

 


Før snøen forsvant :)

 


Daniel og Isabell pynter juletreet :)

 

Baker pepperkaker :)

Les mer i arkivet » Januar 2014 » November 2013 » Oktober 2013


★ legg meg til som venn
22 år gammel mor til to herlige unger. For kontakt: unnisolheimandersson@hotmail.comhits